CHANNEL SAFARI PRETPARKEN

Datum: 
14 Jun 2018 - 10:30

Niet te missen: Channel Safari Plopsaland

De Belgische pretparken verwelkomden in 2017 12 miljoen bezoekers, goed voor een totale besteding van 139 miljoen euro. De consument wordt alsmaar veeleisender, waardoor het f&b-beleid voortdurend bijgestuurd dient te worden. Hoog tijd om diep in het kanaal te duiken en een scherpe analyse te maken van de kansen en bedreigingen!  Foodservice Alliance organiseert daarom samen met de Plopsa Group een inspirerende Channel Safari bij Plopsaland De Panne.

WAT MAG U VERWACHTEN ?
 

Tijdens deze sessie stelt de Plopsa Group zijn f&b-beleid voor en zoomen ze in op de vele foodservice-uitdagingen waar de pretparksector voor staat. Foodservice Alliance zorgt voor een gedetailleerde update over de evolutie van besteding binnen foodservice leisure. 

Een interactieve rondleiding binnen Plopsaland De Panne toont vervolgens hoe het f&b-beleid in concrete actiepunten wordt omgezet. Tijdens deze interactieve namiddag worden alle vragen beantwoord die in de sector leven. Ideaal om een schat aan informatie en tips op te doen over het kanaal. De deelnemers krijgen er alle tips om nog succesvoller te worden. Een unieke gelegenheid voor sales- & marketingprofessionals. De inspirerende dag wordt afgesloten met een netwerkborrel.

Waarom u dit event absoluut niet mag missen!
 

  1. Het f&b-beleid bij pretparken staat voortdurend onder druk. De consumenten worden alsmaar kritischer en veeleisender. De Plopsa Group heeft de markt zien evolueren en weet als geen ander hoe ze moeten inspelen op de evoluties. 
  2. Door het beperkte aantal deelnemers is er veel interactie mogelijk; samen denken we na over uw kansen in deze markt. Leg uw eigen case en vragen voor aan de groep en de experts (indien gewenst!).
  3. U krijgt alle tools om een sterk eigen concept te ontwikkelen en te implementeren. U gaat naar huis met een concreet plan!
  4. U weet op welke opportuniteiten u kan inspelen binnen de markt en u begrijpt ook wat er niet zal werken.
  5. U leert hoe u op de beste manier communiceert met verschillende doelgroepen in uw marketing en sales aanpak.
  6. U beleeft een unieke dag in een inspirerende setting.

 

Datum: 
Donderdag 14 juni 2018, van 12u00 tot 17u00

Locatie: 
Plopsaland│De Pannelaan 68│8660 De Panne

Uw Investering: 
150 Euro per persoon (ex BTW) voor de Channel Safari.
 

Bestel snel uw ticket! Het aantal plaatsen is beperkt tot maximaal 20 deelnemers.

U kunt zich registreren op Eventbrite via onderstaande link. U ontvangt na uw registratie een factuur van Foodservice Alliance (en niet via Eventbrite!)

Eventbrite - Channel Safari PRETPARKEN : PLOPSALAND
TAGS

0 Comments