MASTER TABLE // LUNCH GARDEN

Datum: 
28 Mar 2017 - 15:00

TERUGBLIK FOODSERVICE MASTER TABLE
MET ANNICK VAN OVERSTRAETEN, CEO VAN LUNCH GARDEN.

LUNCH GARDEN KURINGEN

Afgelopen dinsdag organiseerde Foodservice Alliance een nieuwe inspirerende Master Table om een kijkje te nemen bij niemand minder dan Lunch Garden in hun splinternieuwe vestiging te Kuringen. Ook deze Master Table was weer razendsnel uitverkocht.

Ondernemen met een ketengeorganiseerde foodservice formule lijkt in België bijzonder lastig te zijn. In vergelijking met de ons omringende landen tellen we immers op eigen grondgebied beduidend minder ketens. Maar, hoe komt dat? En klopt dat wel? Lunch Garden laat zien dat er wel degelijk ruimte is voor ketens in horeca. Al gaat zo’n strategie niet altijd over rozen. Samen met CEO Annick Van Overstraeten maakte we de balans op.

Wilt u bij het volgende Foodservice Alliance event bij zijn, reserveer dan snel uw ticket voor de Channel Safari op 8 mei 2017. Samen met David Claeys (Otomat) verkennen we het fenomeen: de fastcasual. Er zijn maar 20 plaatsen beschikbaar dus schrijf u snel in voor dit inspirerende event!

 

Downloads


TAGS

0 Comments