FOODSERVICE SPEEDDATE BENELUX

Datum: 
20 Sep 2018 - 10:45

HET EERSTE FOODSERVICE SPEEDDATE EVENT IN DE BENELUX

Het FOODSERVICE SPEEDDATE EVENT is een uniek event

dat dit jaar voor het eerst zal plaatsvinden voor de BENELUX markt, na het grote succes vorig jaar in de Belgische foodservicemarkt.

Het is een op maat gemaakt “business development event” waar innovatieve toeleveranciers in de BENELUX foodservicemarkt op een efficiënte manier in contact worden gebracht met senior aankopers van betekenisvolle formules en ketengeorganiseerde bedrijven in de horeca, catering en conveniencemarkt.

Aanbiedende bedrijven gaan in meerdere 1-op-1 meetings met elkaar in gesprek en stellen er hun innovatieve concepten, producten en diensten voor. Naast de 1-op-1 meetings is er tussendoor de gelegenheid om met alle bedrijven kennis te maken.

Het event staat garant voor talloze ontmoetingen met échte beslissers in de Benelux foodservicemarkt!

DEELNEMEN

 

Hoe werkt het?

 • 75 senior buyers van bedrijven binnen de BeNeLux staan klaar om kennis te maken met uw unieke concept, product of dienst.
 • Nadat u bent ingeschreven via deze website krijgt u de lijst toegestuurd van deze 75 aankopende organisaties. U maakt een shortlist met 20 aankopers waarmee u tijdens het event graag wil speeddaten.
 • De aankopende organisaties ontvangen een lijst met alle aanbiedende kandidaten en doen hetzelfde; ook zij maken een voorkeurslijst met 20 concepten, producten en diensten waarmee ze graag kennis willen maken.
 • Onze goed doordachte match-procedure en de voorkeurslijsten van zowel aanbieders als afnemers zorgen ervoor dat alleen écht relevante 1-op-1 meetings plaatsvinden.
 • Tijdens de ochtend van het event krijgt u de kans uw eigen speeddate tafel in te richten naar uw eigen stijl en voorkeur. Aan deze tafel zullen de speeddates plaatsvinden.
 • Tijdens het event krijgt iedere deelnemer een op maat gesneden traject van 10 meetings die overeenkomen met de eigen specifieke behoeften en voorkeuren.
 • Iedere geplande 1-op-1 meeting neemt 20 minuten in beslag en wordt vooraf goed samengesteld door middel van een gedetailleerde profilering en selectieproces. U ontvangt vooraf alle informatie over alle deelnemende bedrijven, zodat u zich goed kunt voorbereiden.
 • Het team van Foodservice Alliance borgt dit proces op een professionele manier en zorgt voor een zorgvuldige preselectie.
 • Dit zorgt voor een efficiënt gebruik van uw tijd en garandeert een hoge waarde voor alle deelnemende partijen!
 • Het aantal plaatsen is beperkt! Er kunnen maximaal 75 aanbiedende bedrijven deelnemen (2 personen per bedrif) en is enkel strikt toegankelijk voor bedrijven die een innovatief concept, product of dienst willen pitchen. Van de formules zullen alleen senior beslissers deelnemen, zodat u zeker bent om met de juiste mensen aan tafel te kunnen zitten.
 • Naast de 10 unieke 1-op-1 speeddates zijn er tussendoor verschillende netwerkmomenten waar alle 75 beslissers kennis kunnen maken met uw innovatieve concept, product of dienst.

 

DATUM

Donderdag 20 september 2018

TIJD

Ontvangst 8u30 – Einde om 18u

(Opbouw van de speeddate-producttafels voor aanvang van het event)

LOCATIE

's Graevenhof

Turnhoutsebaan 439-445

2970 Schilde

www.graevenhof.be

 

MEER INFORMATIE

http://foodservicespeeddate.be/

 

DEELNEMEN

TAGS

0 Comments