FOODSERVICE SPEEDDATE EVENT

Datum: 
12 Sep 2017 - 09:00

HET EERSTE FOODSERVICE SPEEDDATE EVENT IN BELGIË

Het FOODSERVICE SPEEDDATE EVENT is een uniek event, wat voor de eerste keer in België wordt georganiseerd.

Het is een op maat gemaakt “business development event” waar innovatieve toeleveranciers in de Belgische foodservicemarkt op een efficiënte manier in contact worden gebracht met senior aankopers van betekenisvolle formules en ketengeorganiseerde bedrijven in de horeca, catering en conveniencemarkt.

Aanbiedende bedrijven stellen gaan in meerdere 1-op-1 meetings met elkaar in gesprek en stellen er hun innovatieve concepten, producten en diensten voor. Naast de 1-op-1 meetings is er tussendoor de gelegenheid om met alle bedrijven kennis te maken.

Het event staat garant voor talloze ontmoetingen met échte beslissers in de Belgische foodservicemarkt!

 

HOE WERKT HET?

 • 50 senior buyers van Belgische topbedrijven staan klaar om kennis te maken met uw unieke concept, product of dienst.
 • Nadat u bent ingeschreven via deze website krijgt u de lijst toegestuurd van deze 50 aankopende organisaties. U maakt een shortlist met 20 aankopers waarmee u tijdens het event graag wil speeddaten.
 • De aankopende organisaties ontvangen een lijst met alle aanbiedende kandidaten en doen hetzelfde; ook zij maken een voorkeurslijst met 20 concepten, producten en diensten waarmee ze graag kennis willen maken.
 • Onze goed doordachte match-procedure en de voorkeurslijsten van zowel aanbieders als afnemers, zorgen ervoor dat alleen écht relevante 1-op-1 meetings plaatsvinden.
 • Tijdens de ochtend van het event krijgt u de kans uw eigen speeddate tafel in te richten in uw eigen stijl en voorkeur. Aan deze tafel zullen de speeddates plaatsvinden.
 • Tijdens het event vinden krijgt iedere deelnemer een op maat gesneden traject van 10 meetings die overeenkomen met de eigen specifieke behoeften en voorkeuren.
 • Iedere geplande 1-op-1 meeting neemt 20 minutenin beslag en wordt vooraf goed samengesteld door middel van een gedetailleerde profilering en selectieproces. U ontvangt vooraf alle informatie over alle deelnemende bedrijven, zodat u zich goed kunt voorbereiden.
 • Het team van Foodservice Alliance borgt dit proces op een professionele manier en zorgt voor een zorgvuldige preselectie.
 • Dit zorgt voor een efficiënt gebruik van uw tijd en garandeert een hoge waarde voor alle deelnemende partijen!
 • Het aantal plaatsen is beperkt! Er kunnen maximaal 50 aanbiedende bedrijven deelnemen (2 personen per bedrif) en is enkel strikt toegankelijk voor bedrijven die een innovatief concept, product of dienst willen pitchen. Van de formules zullen alleen senior beslissers deelnemen, zodat u zeker bent om met de juiste mensen aan tafel te kunnen zitten.
 • Naast de 10 unieke 1-op-1 speeddates zijn er tussendoor verschillende netwerkmomenten waar alle 50 beslissers kennis kunnen maken met uw innovatieve concept, product of dienst.

 

VOORWAARDEN OM DEEL TE NEMEN

 1. U bent actief op de Belgische foodservice markt of u wil er graag actief worden.
 2. Uw bedrijf heeft een uniek concept, product of dienst welke een sterke meerwaarde kan hebben voor de formules en aankopende partijen.
 3. Het concept, product of dienst is nog niet heel bekend in de Belgische foodservice markt.
 4. U hebt nog niet de kans gehad om het voor te stellen bij de formules of aankopende partijen die deelnemen aan de speeddates.

 

DEELNEMEN

MEER INFO?

WWW.FOODSERVICESPEEDDATE.BE

 

TAGS

0 Comments