INSIGHTS & INSPIRATION EVENT : WAT ETEN WE IN 2050?

Datum: 
26 Sep 2019 - 11:00

INSIGHTS & INSPIRATION

DE TOEKOMST VAN DE VOEDINGSINDUSTRIE

WAT ETEN WE IN 2050 ?

 

DONDERDAG – 26 SEPTEMBER 2019 - TERNAT

 

Wat zal er in 2050 op ons bord liggen? Zal de foodservicemarkt van de toekomst aan de slag moeten met genetisch gemanipuleerde insecten uit de bio-industrie? Of laten we ons toch eerder culinair verwennen door kweekvlees uit een laboratorium? En wat met groenten en fruit? Kopen we ze rechtstreeks bij de boer via de korte keten of worden ze geleverd vanuit leegstaande kantoorgebouwen die zijn veranderd in zogenaamde vertical urban farms?

Te futuristisch? Misschien!

Maar iedereen is er wel van overtuigd dat de voedingsindustrie er tegen 2050 compleet anders zal uitzien. Alle schakels in de voedingsketen, van landbouw over verwerking tot foodservice en andere dienstverlening, beseffen dat we aan de vooravond staan van een ingrijpende transformatie. Hoe blijven we anders die miljarden monden voeden?

Een bijzonder boeiend vraagstuk wat we centraal zetten tijdens dit Insights & Inspiration Event van Foodservice Alliance! We leggen het voor aan een unieke line-up van denkers en doeners op hoog niveau. En leggen samen de voedingssector van de toekomst onder de loep.

 

Is uw bedrijf future proof?

 

Foodservice Alliance organiseert op 26 september in Ternat een uniek event met een indrukwekkende line-up van experten die u doen nadenken over de toekomst van onze voedingssector. Wat eten we in 2050?

Dit event wordt een inspirerende dag waar we foodservice spelers aan het woord zullen laten en waar we topexperts met elkaar in debat laten gaan onder leiding van Dick Veerman, topexpert en hoofdredacteur van het gerespecteerde online platform Foodlog.

 

DEELNEMEN?

Schrijf dan snel in!

 

Datum

Donderdag 26 september 2019

 

Tijd

Ontvangst om 11:00u

Einde om 16:30u – gevolgd door een netwerkborrel

 

Locatie

Hof ter Vitseroel – Vitseroelstraat 66 – 1740 TERNAT

(op 15 min van Brussel)

 

Tickets

De toegang tot dit event is uitsluitend voorbehouden aan personen van bedrijven die lid zijn van het Kennisnetwerk van Foodservice Alliance. De toegangsprijs is inbegrepen in de jaarlijkse lidmaatschapsfee. Er zijn dus geen extra kosten verbonden aan uw deelname!

 

U kan HIER uw ticket online reserveren

 

Nog geen lid van het kennisnetwerk, maar toch eens een keertje zin om deel te nemen aan een event? Neem dan contact met ons op! Stuur een mail naar helpdesk@foodservicealliance.be

DEELNEMEN
TAGS

0 Comments