TERUGBLIK CHANNEL SAFARI CONVENIENCE & PETROLSHOPS

Datum: 
27 Mar 2019 - 09:00

Op woensdag 27 maart namen 25 enthousiaste professionals uit de foodservicemarkt deel aan de Channel Safari Convenience&Petrolshops van Foodservice Alliance. 

Op geheel unieke wijze deze keer! In een bus met een ronde zit door het gehele voertuig, waardoor er de hele dag door groepsinteractie was, werden we geheel in stijl van de ene naar de andere petrolshop in Nederland gereden.

We begonnen in het Brabantse Oosterhout, waar we ontvangen werden door Ulrich Knieling en 2 petrolexperts van De Haan. Ulrich heeft reeds een lange staat van dienst in de Europese petrolshopmarkt. Voorheen werkte hij als Directeur Trade Marketing bij Lekkerland, momenteel werkt hij voor verschillende petrolshopformules en specialiseerde hij zich verder in de ombouw naar toekomstbestendige shops binnen het petrol en convenience kanaal.

Na koffie en een gebakje, een korte uitleg en bekendmaking van het programma, gingen we op pad!

Gedurende de dag hebben we een aantal petrolshops bezocht die met duidelijke concepten inspelen op de ontwikkelingen en uitdagingen waar tankstations vandaag de dag mee te maken krijgen. Ulrich gaf hier steeds uitleg over de foodservice in deze petrolshops en was er ruimte om vragen te stellen.

Na een uitgebreide uitleg en heerlijk versbereide lunch aan de A16 bij Zevenbergschehoek, vervolgde we onze weg weer langs een aantal andere formules.

Hoogtepunt was ook zeker de stop die we deden bij Scheiwijk voor Fijnproevers, de shop van Ingrid, die met zeer veel enthousiasme haar uitleg deed, en waar iedereen vol lof en onder de indruk van was!

Met een muziekje en wat special effects op de terugweg, we hadden tenslotte een VIP Party bus, arriveerden we weer in Antwerpen, en kunnen we terugkijken op een zeer interessante en leerzame dag.

 

 

 

 

TAGS

0 Comments