TERUGBLIK CHANNEL SAFARI FOOD MARKETS & EVENTS

Datum: 
28 Sep 2017 - 13:00

Channel Safari FOOD MARKETS & EVENTS

Donderdag 28 september 2017 – GENT

 

Consumenten lijken het vandaag leuker te vinden om op 1 locatie een steeds groter en breder aanbod aan eten en drinken te vinden. En dat alles in een lossere en frivolere sfeer. Food markets en food truck festivals schieten dan ook als paddenstoelen uit de grond. En met die opkomst staat er ook plots een nieuw type food ondernemer op: de mobile food entrepreneur! Vaak ondernemers die al lang droomden van een eigen restaurant, maar die hun droom in de koelkast lieten zitten wegens ’te beperkt budget’. De ‘beperkte’ investering in een food truck of een stalletje op een food market biedt plots nieuwe kansen. Naar schatting rijden er vandaag in België alleen al meer dan 600 food trucks rond. Ook veel restaurants, bedrijven met sterke merken en fastfood ketens hebben een eigen food truck. Maar waar komt dit fenomeen vandaan? Wat speelt er in dit nieuwe kanaal? En vooral ook; heeft dit nieuwe marktsegment veel toekomst?

 

Tijdens deze Channel Safari rond food markets en events duiken we in de nieuwe wereld van 'mobile food’ en laten we ervaren ondernemers aan het woord. Ladislas Leys is de ondernemer achter de HOLY FOOD MARKET in Gent. Hij deelt zijn ervaringen rond de lange weg die hij moest afleggen om zijn ‘kerk’ gevuld te krijgen met een weloverwogen food aanbod. THE FOOD TRUCK COMPANY is al jaren een ervaren expert in alles wat met food trucks te maken heeft. Zij bouwden trucks voor Ellis Gourmet Burger, Unilever, De Burgerij, Efteling, … en zullen tijdens deze Channel Safari niet alleen hun ervaringen delen, maar ook hun visie op de toekomst geven! Ook Jaak Francken, bedrijfsleider van EVENTS CATERING BEVERS zal zijn licht laten schijnen over verleden, heden en toekomst. Bevers is al jaren actief met ‘mobile food’ op talrijke binnen- en buitenlandse events. Hij weet als geen ander dat de markt ingrijpend aan het veranderen is.

Kortom een unieke en vooral niet te missen Channel Safari voor bedrijven die nieuwe kansen willen ontdekken in dit nieuwe marktsegment!

Schrijf u meteen in want de plaatsen zijn beperkt!

DATUM
Donderdag 28 september 2017 │ Holy Food Market│ 2-10 Bibliotheekstraat│ 9000 Gent

TIMING
Aanvang om 13:00u

INVESTERING
Bedrijven die lid zijn van Foodservice Alliance kunnen
deelnemen aan 150 Euro (ex. BTW).

Deze sessie is enkel toegankelijk voor leden
van het kennisnetwerk van Foodservice Alliance en hun partners.

Opgelet! Maximaal 20 deelnemers!

Interesse om mee op safari te gaan?

Eventbrite - Channel Safari FOOD MARKETS & EVENTS

Downloads


TAGS

0 Comments