TERUGBLIK MASTER TABLE // HOF VAN CLEVE

Datum: 
1 Feb 2017 - 12:00

TERUGBLIK FOODSERVICE MASTER TABLE
MET PETER GOOSSENS & KAREL VAN EETVELT

HOF VAN CLEVE***

Afgelopen woensdag organiseerde Foodservice Alliance zijn eerste Master Table van 2017. Het indrukwekkende Hof van Cleve was dé locatie bij uitstek om dit unieke event te organiseren. Met Peter Goossens en Karel van Eetvelt, stonden twee rasechte masters in het ondernemerschap in het middelpunt van de belangstelling. Uiteraard zorgde deze bijzondere setting voor een beleving op topniveau.

We leven niet in een tijdperk van verandering, maar in een ‘verandering van tijdperk’.
De maatschappij evolueert in een razendsnel tempo.
De samenleving zit in een disruptieve fase.
Dat heeft een impact op de manier waarop we ondernemen.
Ook in de wereld van foodservice.

 

A TOUCH OF GOLD

Onder een zacht deken van goud, de collectie van kunstenares Anna Torfs, en met een glas champagne in de hand werd de toon van deze eerste Master Table gezet. Met een voorstelling van onze gasten onder leiding van gastvrouw Ilse Duponceel, werden vreemden bekenden en kon een boeiende discussie geopend worden. Onder het genot van een culinaire ontdekkingstocht werden vragen doorgegeven aan de gastvrouw, die deze zorgvuldig verzamelde om het gesprek met de twee masters in goede banen te leiden.

ECONOMISCHE ONTWIKKELING

Karel van Eetvelt staat als voorzitter van UNIZO bijzonder dichtbij bij de economische ontwikkeling van België. Hij verdedigt de belangen van ruim 85.000 ondernemers. Als spreekbuis van duizenden KMO’s en zelfstandigen die onze economie draaiende houden, sprak hij vrijuit over de aankomende economische veranderingen. 

DE TOEKOMST VAN ONDERNEMEN

Die andere wereldberoemde master, Peter Goossens, vervoegde het gezelschap na de lunch. Peter Goossens sprak open over de toekomst van ondernemen in de Belgische restaurantwereld, de uitdagingen die hij zelf dagelijks ondervindt en vooral de uitdagingen voor de jonge ondernemers die de markt willen bestormen. In een relaxte omgeving werd er vrij gepraat over de invloed van marketing, de positionering van start-ups en de manier van opleiden in hotelscholen.

 

Wilt u er volgende keer bij zijn, reserveer dan snel uw ticket voor de Master Table op 28 maart 2017. Dan schuiven we aan tafel bij Annick Van Overstraeten, CEO bij Lunch Garden. 

Tickets boeken kan HIER

 

Sprekers: 

Peter Goossens & Karel van Eetvelt

0 Comments