BIDVEST WORDT BIDFOOD

Vanaf 1 april 2017 verandert de naam Bidvest in Bidfood. Een nieuwe naam, een nieuw logo maar wel met hetzelfde team ten dienste van onze klanten. De nieuwe naam verwijst zowel naar de geschiedenis van de onderneming als naar onze core business.” Zo meldt Bidfood

“Het eerste deel van onze nieuwe naam ‘Bid’ duidt op onze jarenlange verbondenheid met de Bidvest-groep. In mei 2016 werd de Bidvest-groep getransformeerd tot Bidcorp, de holding die alle foodservicebedrijven overkoepelt.

Het tweede deel van de naam, ‘food’, verwijst naar ons vak: foodservice. Deze service willen we blijven ontwikkelen en perfectioneren in functie van de steeds wijzigende behoeften van onze klanten. De nieuwe baseline - Inspired by you – onderstreept perfect het belang dat we aan onze klanten hechten.

Alle foodservicebedrijven van Bidcorp opereren vanaf nu onder de unieke naam Bidfood. We trekken de nieuwe naam ook door naar onze horecafilialen. Op die manier zullen we ons imago internationaal versterken. Het zal ons toelaten om meer synergie te creëren met onze zusterbedrijven. Zo kunnen we optimaal gebruik blijven maken van hun expertise om aan de top te blijven qua assortiment, trends, technologie, enz. en ons objectief waarmaken: onze klanten voortdurend beter dienen.

Juridisch worden Bidvest S.A. en Bidvest Flanders N.V. respectievelijk Bidfood S.A. en Bidfood Flanders N.V.

Onze vrachtwagens met het nieuwe logo zullen de komende weken meer en meer te zien zijn in het straatbeeld.”

TAGS

0 Comments