Delhaize levert maaltijden aan huis

In samenwerking met start-up Tastyoo, start Delhaize in Brussel met maaltijdleveringen aan huis. Voor minder dan 10 euro, bestel je al vers bereide maaltijden.

 

Inspelen op de trend van thuisbezorging

Delhaize speelt daarmee in op de trend van thuisbezorging, die door corona nog een stevig duwtje in de rug kreeg. Met deze samenwerking wil Delhaize haar positie in de markt van foodservice versterken. Met een aanbod dat bij iedereen in de smaak kan vallen, denkt de supermarktketen zich te kunnen onderscheiden en het verschil te maken.

 

Snelle uitbreidingsplannen

De bereiding van de maaltijden van Tastyoo gebeurt in Ukkel. Chefs zorgen in de keuken van Bascule voor verse maaltijden, die verkrijgbaar zijn voor minder dan 10 euro. De keuken is seizoensgebonden en de gerechten wisselen wekelijks. Zowel ‘s middags als ‘s avonds kunnen er maaltijden besteld worden, die vervolgens binnen de 30 minuten geleverd worden. Voorlopig kan dit enkel in Elsene, Brussel-stad, Etterbeek, Ukkel en Sint-Gillis. Deze leveringen gebeuren gratis. Bij succes komen snel andere grootsteden aan de beurt.

 

In het spoor van Colruyt

Ook maaltijdboxen zijn verkrijgbaar, een concept dat te vergelijken valt met Hello Fresh of Marley Spoon. Deze boxen kunnen naar wens samengesteld worden en bevatten maaltijden voor meerdere dagen. Vanaf begin november is deze box verkrijgbaar en kan deze aan huis geleverd worden. Bestellen kan via de website van Tastyoo.

Delhaize zag eerder Colruyt van start gaan met een gelijkaardig concept onder de noemer Rose Mary.

TAGS

0 Comments