DELIVEROO LEVERT WELDRA OOK IN MECHELEN

Tot nu toe maakten Brussel, Antwerpen, Gent, Luik en Leuven al gebruik van de diensten van Deliveroo. De fietskoeriers van Deliveroo zullen heel binnenkort ook in het Mechelse straatbeeld verschijnen. Via de app kunnen consumenten maaltijden online bestellen bij een restaurant van hun keuze. Fietskoeriers bezorgen deze dan aan huis voor een meerprijs van 2,5 €.

Het concept raakt steeds meer ingeburgerd in de Belgische steden. In Mechelen zullen de fietskoeriers een oppervlakte van 13 vierkante kilometer bestrijken. Onder meer Ellis Gourmet Burger, Basic Italian, Sister Bean, Moochie, Cosma en Le Pain Quotidien lieten al weten dat ze graag met Deliveroo zullen samenwerken. Het spreekt vanzelf dat andere geïnteresseerde restaurants zich nog steeds kunnen aanmelden.

Voorlopig zullen de maaltijdbezorgers vooral ’s middags en ’s avonds tewerkgesteld worden, maar op relatief korte termijn behoren ook leveringen in de namiddag of ontbijtleveringen zeker tot de mogelijkheden. Bijkomende fietskoeriers blijven dus zeker welkom om de ploeg te versterken, aldus Deliveroo.

TAGS

0 Comments