EASYFAIRS STELT LOCATIES TER BESCHIKKING VAN DE OVERHEID

Easyfairs, de beursorganisator die actief is in meer dan 14 landen en met 10 locaties aanwezig is in België, Nederland en Zweden, stelt in deze drie landen zijn expositiehallen ter beschikking van de lokale overheid. Zo dragen ze hun steentje bij aan de bestrijding van het Covid-19 virus.

Lege hallen nuttig inzetten

Het coronavirus zorgde ervoor dat heel wat beurzen die gepland waren voor de komende weken werden afgelast. Bijgevolg staan de locaties die Easyfairs in beheer heeft leeg. In de strijd tegen het virus heeft Easyfairs aan de Belgische, Nederlandse en Zweedse overheid, kosteloos hun hallen aangeboden. In België gaat het om Flanders Expo, Antwerp Expo, Namur Expo en de Nekkerhall Brussels North. 

Tijdelijke ondersteuning van de gezondheidszorg

Eric Everard, CEO en founder van Easyfairs: “We zijn onder de indruk van de inspanningen die de autoriteiten en de zorgsector leveren op dit moment. Het leek ons dan ook evident om een steentje bij te dragen. We stellen onze hallen ter beschikking zodat er tijdelijke gezondheidscentra, opslagplaatsen voor medisch materiaal, enz. geïnstalleerd kunnen worden. De overheden die we hebben gecontacteerd waren alvast geïnteresseerd en zullen er gebruik van maken indien nodig.”

TAGS

0 Comments