EG GROUP GAAT PARTNERSHIP AAN MET SUBWAY RESTAURANTS IN DE BENELUX

EG Group, één van de grootste onafhankelijke uitbaters van tankstations in Europa, is een brand partnership aangegaan met Subway Restaurants in de Benelux. EG Group exploiteert in de Benelux tankstations van Texaco en werkt onder meer samen met Spar en Lavazza. “EG Group werkt voortdurend aan de verbetering van haar diensten en services onderweg, waarbij een samenwerking met Subway een logische volgende stap is”, aldus Operational Director Nabil Subuh: “Wij zijn de grootste franchisepartner van Subway in het Verenigd Koninkrijk. Nu breiden we deze samenwerking uit naar de Benelux.” 

Komende maand wordt in Ekeren (Antwerpen) een nieuwe Subway vestiging in een Texaco tankstation van EG Group geopend. “Wij zijn trots op deze samenwerking, want Subway is een sterk en bekend merk”, vervolgt Subuh. “Bovendien hebben wij er vertrouwen in dat deze samenwerking zijn vruchten zal afwerpen. Wij zien de opening van de eerste vestigingen in de Benelux als een opmaat naar meer.” Joost Labadie, Country Director Nordics, Netherlands & Russia bij Subway, sluit zich daarbij aan: “Deze samenwerking past uitstekend in onze doelstelling om in aantal vestigingen de grootste quick service restaurantketen van Nederland te worden.” 

De nieuwe vestiging is ingericht volgens het nieuwe Fresh Forward concept, met een fris en eigentijds design. Labadie legt uit: “Wij zijn altijd bezig om de ervaring van onze gasten te verbeteren, want wij streven ernaar om het favoriete quick service restaurant te worden van consumenten in Europa. In de Fresh Forward vestigingen bij Texaco komen de typische Subway favorieten – vers afgebakken brood, cookies en groenten – nog beter tot hun recht in lichte, moderne displays. De komende jaren staan er ook vernieuwingen in het menu en technologische innovaties op stapel.” Alle nieuwe Subway restaurants zullen vanaf volgend jaar in het Fresh Forward design gebouwd worden. 

TAGS

0 Comments