EVENTCATERAAR BEVERS: “KORTE KETEN VAN BOER TOT VIP-GAST IS PRIORITEIT”

Eventcateraar Bevers probeert catering op events naar een hoger niveau te tillen door een VIP-verhaal neer te zetten. “We helpen organisaties om gasten met onze onderscheidende lekkere en eerlijke f&b-concepten vanuit een ambachtelijke visie te verrassen”, aldus bedrijfsleider Jaak Francken tegen Gault&Millau.

Catering Bevers is sinds 1974 actief in de cateringwereld, en veranderde zijn aanbod drastisch doorheen de jaren. “Met ons motto taste tradition zijn we op alle markten thuis wat eten en drinken betreft. Naast de traditionele snacks is ons assortiment doorheen de jaren uitgebreid met een diversiteit aan etenswaren voor groot en klein.” In het aanbod wordt steeds teruggegrepen naar ambachtelijke producten. “We serveren concepten met passie rondom gezellige belevingsterrassen waarbij we de bezoeker als VIP-gast centraal stellen. Een inclusief verhaal vertrekkend vanuit traditionele ambachtelijke waarden. Weg van producten uit de snackindustrie. We serveren smakelijke en eerlijke producten die we samen met fiere slagers op basis van het korte  keten gedachtengoed ontwikkelen”, aldus Francken.

“Onze slagers ontwikkelen producten volgens onze wensen. Zo maken ze een fijne, vlezige braadworst met aparte beet. Als antwoord op de industriële Mexicano creëerden we de ‘spicy green’ op basis van evenveel slagersgehakt als groenten waaronder pastinaak, rode biet, broccoli en pikante kruiden. We grijpen daarvoor terug naar populaire producten maar brengen deze in een meer smakelijke en gezondere versie. De korte keten van boer tot VIP-gast is voor ons een prioriteit. Met Nancy’s Pizza  & Pasta en Manou Ice & Waffles zetten we aparte concepten neer met een onderscheidende identiteit en meer dan gemiddelde aaibaarheidsfactor die deel uitmaken van de community Events Bevers Catering. Zo bieden we kramen aan met elk een eigen smaakpresentatie en sfeer die samen een echte foodplaza vormen waardoor er als vanzelf meer beleving ontstaat”, besluit Francken tegen Gault&Millau.

Foto: Events Catering Bevers

TAGS

0 Comments