Goodlife Foods neemt Flexitarian Bastards over

Amper zes maanden na de opstart van de Flexitarian Bastards, en de lancering van de Vega Frick, vervoegen ze de rangen van Goodlife Foods.

 

Goodlife Foods, onder andere bekend omwille van haar merken Beckers, Bicky en Mexicano, verwerft een exclusieve licentie op het merk, het logo en de recepturen van de Flexitarian Bastards. Bovendien neemt het zowel commercialisering als het productieproces op zich. Flexitarian Basterds tekent voor een verdere ontwikkeling van nieuwe vleesvervangende snacks, die het in haar R&D afdeling in Beringen zal blijven waarmaken onder leiding van Food Innovator Steve Bonnyns.

 

De acquisitie sluit volgens Goodlife Foods naadloos aan bij haar strategie. “Goodlife foods is een sterk groeiend bedrijf. Doordat we voortdurend zoeken naar gezonde en lekkere producten kwamen we in contact met de drie Flexitarian Bastards. Zij beschikken over een enorme kennis van zowel processen als recepturen, en bovendien zijn we gecharmeerd door hun gigantische drive en passie”, aldus Dirk Van de Walle van Goodlife Foods. 

 

Volgens Steve Bonnyns van de Flexitarian Bastards betekent de samenwerking met Goodlife Foods een grote sprong voor de scale-up: “Voor ons is deze deal een onwaarschijnlijke quantum leap. Vandaag zijn onze producten enkel verkrijgbaar in België en Nederland, morgen in de 17 landen waar Goodlife Foods actief is. Een grote maar uiterst boeiende uitdaging.”

TAGS

0 Comments