HORECA TOTAAL EN DE NEVE ROOMCENTRALE GAAN SAMENWERKEN

De Neve Roomcentrale en Horeca-Totaal sloten recent een samenwerkingsakkoord. Daarbij bundelen ze de krachten voor de verdeling van hun producten naar het brede horecakanaal.

Horeca Totaal laat in een persbericht weten dat ze haar zuivelafdeling met de producten van De Neve Roomcentrale verrijkt en daarbij zal instaan voor de logistiek naar het cliënteel van De Neve. Door deze samenwerking kan Horeca Totaal naar eigen zeggen zuivelproducten aanbieden aan competitievere prijzen.

De Neve Roomcentrale in Kuurne is in de regio bekend als producent en verdeler van zuivelproducten. Het bedrijf produceert room onder eigen naam, maar verdeelt naast het eigen merk ook alle grote zuivelmerken aan verschillende sectoren. Horeca Totaal, met vestigingen in Brugge en Oostende, biedt naast internationale producten ook een assortiment van artisanale, lokale, duurzame en innovatieve producten. Ruim 85% ervan vindt zijn weg naar de horeca in West- en Oost- Vlaanderen en ook de provincie Antwerpen. De overige 15% is bestemd voor ziekenhuizen, scholen en diverse instellingen.

“Als familiebedrijf hechten wij groot belang aan een optimale kwaliteit voor zowel onze eigen productie als onze service”, zegt Dirk De Neve. “Dankzij deze samenwerkingsovereenkomst kunnen we ons sterker concentreren op de productie van ons eigen merk. Het is zelfs de bedoeling om onze productie in Kuurne nog uit te breiden. Met een partner als Horeca-Totaal weten we dat de service inzake leveringen en distributie zo mogelijk nog beter zal worden.”

0 Comments