ISS lanceert White Signature -Fine Dining Experience

ISS lanceert White Signature – Fine Dining Experience, nieuw gastronomisch label voor VIP restauratie in bedrijven

Als grootste aanbieder van facilitaire diensten ter wereld weet ISS wat nodig is om werknemers en gasten van bedrijven een perfecte omkadering te bieden. Het bedrijfsrestaurant is daarbij een belangrijke troef. De werkgever die zijn medewerkers lekkere, gezonde en aangepaste maaltijden kan bieden op elk moment van de dag, heeft een lengte voor in de War for Talent.

Met de lancering van het White Signature – Fine Dining Experience label voegt ISS België daar nu een extra culinaire dimensie aan toe. White Signature is in de eerste plaats een kwaliteitsmerk voor directierestaurants en top events.
Vijf ISS-chefs die hun sporen hebben verdiend in binnen- en buitenlandse sterrenrestaurants brengen topgastronomie in de bedrijfsrestaurants en evenementen van de belangrijkste klanten van ISS. Met een White Signature chef aan hun zijde, kunnen bedrijven hun gasten en klanten een top culinaire ervaring bieden in de eigen gebouwen.
De White Signature chefs maken deel uit van de pas opgerichte Culinary Academy van ISS, die ervoor zal zorgen dat de culinaire ervaring actief wordt doorgegeven aan alle ISS-chefs. Dit verhoogt de kwaliteit in alle restaurants die ISS uitbaat bij klanten.
Ook worden via de Culinary Academy nieuwe kandidaat White Signature chefs opgespoord en opgeleid. Wie talent en ambitie heeft, volgt een intensief traject van één jaar onder een White Signature mentor om de eigen kennis verder uit te diepen en te verfijnen, ook via stages in het buitenland.

 

TAGS

0 Comments