NU OOK KROKETTEN TE KOOP BIJ MCDONALD’S

Goed nieuws voor fans van kroketten én McDonald's: vanaf vandaag kan je bij de fastfoodketen naast frietjes ook kroketten bestellen. De lancering van de 'Fancy Croquettes' gaat samen met de komst van een nieuwe burger: de 'Fancy Francis'. Maar opgelet: het gaat om een tijdelijke aanbieding. 

McDonald's komt vandaag voor de dag met een nieuwe burger: een premium burger met twee sneetjes rundvlees, gourmetkaas, gestoomde champignons, rucola, witte ui en truffelmayonaise. Bijhorend worden ook de 'Fancy Croquettes' gelanceerd. 

De kroketten zullen wel niet blijvend in het assortiment komen. "We krijgen regelmatig berichtjes van Belgen die vragen naar kroketten in het assortiment", klinkt het bij woordvoerster Kristel Muls. "Daarom vonden we het nu een goed moment om ze samen met de 'Fancy Francis', een feestelijke burger, te lanceren in de eindejaarsperiode."

Fans moeten zich wel haasten, want in het voorjaar verdwijnen de burger en de kroketten opnieuw. "Het gaat inderdaad om een tijdelijke actie naar aanleiding van de feestdagen", besluit Muls. 

TAGS

0 Comments