ONDERNEMERS SPOTTEN MET FOODSERVICE ALLIANCE NAAR HORECA TRENDS IN LONDEN

Maar liefst 5 keer trok Foodservice Alliance dit najaar naar Londen met in totaal meer dan 100 horeca ondernemers. Doel? Inspiratie opdoen! Spreken met lokale ondernemers, lunchen in niet-alledaagse zaken, kennismaken met onbekende ingrediënten, kijken, voelen en proeven hoe er met de nieuwste trends wordt omgegaan en uiteraard dineren bij de wereldbekende Jamie Oliver. 

Wie Parijs het mooist vindt tijdens de kerstperiode heeft Londen nog niet gezien! Vanaf begin december staat Londen in het teken van de feestdagen. Vrijwel ieder restaurant maakt zich op voor de mooiste tijd van het jaar. Wie inspiratie op wil doen voor zijn eigen horecazaak is in de maand december in Londen dan ook aan het juiste adres.

Londen herbergt als wereldse metropool, met haar miljoenen inwoners, een ongelofelijk breed aanbod aan trendy horeca en foodservice concepten. De échte Londenaar eet dan ook vrijwel altijd buiten de deur.

 

INSPIREREN EN RENDEREN

Tijdens de tours bezochten we niet alleen het dure Marylebone met haar ambachtelijke slagers en traiteurs en het trendy Soho met haar eigenzinnige zaakjes en restaurants. We trokken bewust ook even weg van het toeristische hart. In Shoreditch is er vandaag nog veel plaats voor jonge, creatieve ondernemers die vooral uniek willen zijn in hun soort. Award winning restaurant interieurs bij Pizza East, food blurring bij Barber & Parlour, healthy shots bij Albion, unieke marketing bij T2, millenial spotting bij ACE hotel, etc… Nieuwe en frisse ideeën zijn hier dan ook gegarandeerd. 

 

MERCATO METROPOLITANO

Tijdens de tweede dag stond ook een geleid bezoek door het gloednieuwe Mercato Metropolitano in Southwark op het programma. Deze nieuwe food market 2.0, nog maar open sinds september van dit jaar, zet de trend op vlak van eenvoud en authenticiteit.

De trips werden afgesloten met een gezellige wine tasting in Vagabond, waar nagepraat en gediscussieerd werd over nieuwe kansen in de Belgische horeca van de toekomst. 

 

VOLGEND JAAR MEE OP TRENDTOUR?

Benieuwd naar welke trendy steden Foodservice Alliance trekt in 2017? 

Neem dan even een kijkje op www.horecatrendtours.be of neem contact op met Steff Hesbeens van Foodservice Alliance. Dat kan per mail: sh@foodservicealliance.be of telefonisch via het nummer +32(0)14.703.302.

0 Comments