Panos opent flagshipstore in Brussel

Gisteren opende de eerste Panos-flagshipstore in Brussel, in het winkelcomplex Crystal City op de Anspachlaan. Met dit nieuwe filiaal, middenin de recent heraangelegde voetgangerszone, wil Panos zijn inhaalbeweging in de hoofdstad meteen sterk inzetten.

De nieuwe vestiging is nog maar de tweede flagshipstore van Panos in ons land, na die op de Antwerpse Mair. De winkel is maar liefst 345 m2 groot en heeft een consumptieruimte met 117 zitplaatsen, ingericht in warme tinten, voor een optimaal moment van verpozing tijdens het shoppen, de lunchpauze, of op weg naar het werk.

 

Bewust heropleven van de buurt

 

De komst van Panos kadert in een frisse wind die door dit nieuwe ingerichte stadsdeel in de Brusselse benedenstad – dichtbij de Beurs, de Nieuwstraat en de Dansaertwijk – waait. Een heel aantal andere bekende ketens namen recent ook hun intrek in nabijgelegen panden.

 

Panos is momenteel al aanwezig in Brussel in trein- en metrostations. In 2019 opende nog twee nieuwe vestigingen, maar het échte hart van de stad bleef tot nog toe onontgonnen terrein. Panos wil in Brussel, net zoals in andere grootsteden, inzetten op expansie en verankering op toplocaties in de winkelwandelzones. In dat elan kreeg recent ook de winkel aan de Brusselse Grasmarkt een volledige make-over en verhuist de Gentse winkel van de Lange Munt binnenkort naar een nieuwe locatie met een verbruikerszaal op twee etages.

TAGS

0 Comments