UPCOMING: HORECA TRENDTOURS LONDON!

Morgen is het zover! Foodservice Alliance start met een reeks Horeca Trendtours naar Londen. Dit jaar nemen we maar liefst 100 horeca professionals mee naar deze stad. Verdeeld over 5 groepen van telkens 20 ondernemers, op zoek naar de nieuwste trends in de wereld van eten en drinken buitenshuis. 

Dat Londen zo populair is in het najaar, hoeft niet te verbazen. Wie Parijs het mooist vindt tijdens de kerstperiode heeft Londen nog niet gezien! Vanaf begin december staat Londen in het teken van de feestdagen. Vrijwel ieder restaurant maakt zich op voor de mooiste tijd van het jaar. Wie inspiratie op wil doen voor de eigen zaak is in de maand december in Londen dan ook aan het juiste adres.

Deze wereldse metropool heeft met haar miljoenen inwoners een ongelofelijk breed aanbod aan trendy horeca en foodservice concepten. De échte Londenaar eet dan ook vrijwel altijd buiten de deur.

Tijdens deze horecatrendtour bezoeken we niet alleen het dure Marylebone met haar ambachtelijke slagers en traiteurs en het trendy Soho met haar eigenzinnige horecazaakjes. We trekken bewust ook even weg van het toeristische hart. In Shoreditch is er vandaag nog veel plaats voor jonge, creatieve food ondernemers die vooral uniek willen zijn in hun soort. Nieuwe en frisse ideeën zijn hier dan ook gegarandeerd! 

0 Comments