Vandemoortele stelt 'Food Experience Center' voor in Gent

In Gent stelde voedingsgroep Vandemoortele deze week haar nieuwe hoofdzetel voor aan de pers, met als kroonjuwelen de ‘Master Studio Baking’ en de ‘Master Studio Cooking’. 

 

Het Food Experience Center moet een inspirerende plek worden voor klanten, consumenten en leveranciers, waar innovatie centraal staat, en je ondergedompeld wordt in nieuwe producten en technieken. De industriële keuken en bakkerij staan hierin centraal, en zijn een plek waar Vandemoortele en haar bezoekers kunnen experimenteren, leren en proeven. 

 

Vooral naar klanten toe is dat een grote meerwaarde. Volgens CEO Jules Noten is het uitermate belangrijk dat horecagroothandels, supermarkten en restaurantketens ondergedompeld kunnen worden in het product zelf. Voordien was dit moeilijk, maar met het Food Experience Center komt daar nu verandering in.

 

Bovendien is het gloednieuwe complex een bijna-energieneutraal gebouw, ontworpen voor de lange termijn. Het vertegenwoordigd een investering van tien miljoen euro en is een belangrijke mijlpaal voor Vandemoortele in het nastreven van haar missie: Het vormgeven van een toekomst vol smaak, op een duurzame manier.

TAGS

0 Comments